Exotenmand
Fruitgroet
Fruitstapel
Mand van toen
Mediterraanse mand
Wereldmand
Zachtfruitsalade
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Wilt u een fruitmand bestellen en bent op zoek naar een kwalitatieve groenteboer om fruitmanden te laten bezorgen? Dan bent u bij Groentebroer aan het juiste adres. Als groenten- en fruitspecialist maken wij de allermooiste fruitmanden met het lekkerste fruit.

U vindt in onze webshop verschillende fruitgeschenken in allerlei soorten en maten. Fruitdozen, fruitschalen, fruitmandjes, fruitkistjes of fruitboxen voor thuiswerkers. Van goedkope, kleine fruitdoosjes tot duurdere en luxere grote fruitschalen. Variërend in thema’s als Exoten, Hollands fruit of Mediterraans fruit.


Fruitgroet bestellen

De fruitgroet is een handzaam fruitdoosje met een stuk of 10 kleine soorten fruit van de allerbeste kwaliteit.


Fruitmand laten bezorgen

Fruitmanden bevatten vers fruit en dat moet supersnel bezorgd worden. En dat kunnen wij.

Als u de fruitmand voor 10:00u bestelt, wordt die dezelfde dag door heel Nederland nog bezorgd.
Doordat wij zo snel bezorgen, kunnen wij ook kwetsbaarder fruit in uw fruitmand verwerken.

Als echte fruitspecialist zijn wij van mening dat een fruitmand lekker en gevarieerd fruit moet bevatten. Dat onderscheidt onze fruitmanden van andere aanbieders die doorgaans alleen stevig fruit als appels, peren en sinaasappels in de fruitmanden verwerken.

 

Waarom een fruitmand bestellen bij Groentebroer

Al onze fruitmanden worden dagvers met liefde gemaakt. Wij zien onze fruitmanden als een visitekaartje van ons bedrijf en doen er daarom extra ons best op.
Bovendien kunt u kiezen om gratis een kaartje bij te laten voegen dat wij handmatig schrijven. Dat maakt uw fruitmand extra persoonlijk.


Wilt u meer weten over het bestellen van fruitmanden? Wij helpen u graag!