Exotenmand
Fruitgroet
Fruitstapel
Mand van toen
Mediterraanse mand
Wereldmand
Zachtfruitsalade
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Wilt u een fruitmand bestellen en bent op zoek naar een kwalitatieve groenteboer om fruitmanden te laten bezorgen? Dan bent u bij Groentebroer aan het juiste adres. Als groenten- en fruitspecialist maken wij de allermooiste fruitmanden met het lekkerste fruit.


U vindt in onze webshop verschillende fruitgeschenken in allerlei soorten en maten. Fruitdozen, fruitschalen, fruitmandjes, fruitkistjes of fruitboxen voor thuiswerkers. Van goedkope, kleine fruitdoosjes tot duurdere en luxere grote fruitschalen. Variërend in thema’s als Exoten, Wereldfruit of Hollands fruit.


Mediterraanse Mand bestellen

De Mediterraanse mand is een kartonnen schaal met allerlei soorten fruit uit Spanje en Frankrijk. De mand doet authentiek Frans aan met mooie aardse kleuren en heerlijke smaken

Wij sealen de schaal in met een krimpfolie zodat de Mediterraanse goed te vervoeren is en het fruit goed beschermd wordt.

Deze fruitmand bevat een mix van lekker fruit in verse en gedroogde vorm. Zo kan het gedroogde fruit even bewaard kan worden en het kwetsbaarder fruit dat direct gegeten kan worden. 

Bovendien verwerken wij er nog een lekkere olijfolie in van Spaanse dezelfde boer die onze sinaasappels levert en voegen wij ook nog een pot rauwe honing toe. Als uitzondering komt de honing niet uit het Middellandse Zeegebied, maar bij ons uit de buurt in Zeeland.


Fruitmand laten bezorgen

Fruitmanden bevatten vers fruit en dat moet supersnel bezorgd worden. En dat kunnen wij.

Als u de fruitmand voor 10:00u bestelt, wordt die dezelfde dag door heel Nederland nog bezorgd.

Doordat wij zo snel bezorgen, kunnen wij ook kwetsbaarder fruit in uw fruitmand verwerken.

Als echte fruitspecialist zijn wij van mening dat een fruitmand lekker en gevarieerd fruit moet bevatten. Dat onderscheidt onze fruitmanden van andere aanbieders die doorgaans alleen stevig fruit als appels, peren en sinaasappels in de fruitmanden verwerken.


Waarom een fruitmand bestellen bij Groentebroer

Al onze fruitmanden worden dagvers met liefde gemaakt. Wij zien onze fruitmanden als een visitekaartje van ons bedrijf en doen er daarom extra ons best op.


Bovendien kunt u kiezen om gratis een kaartje bij te laten voegen dat wij handmatig schrijven. Dat maakt uw fruitmand extra persoonlijk.


Wilt u meer weten over het bestellen van fruitmanden? Wij helpen u graag!