Biologische kiwi's
Kiwi Gold
Kiwi Green
Kiwi Jingold
Kiwi Red
Biologische kiwi's
Kiwi Gold
Kiwi Green
Kiwi Jingold
Kiwi Red
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

De Kiwi Green die u bij Groentebroer.nl kunt bestellen is een heerlijk ovale, zoetzure vrucht met een licht behaarde schil en grasgroen vruchtvlees. Koop uw Kiwi Green bij Groentebroer.nl.

Kijkt u ook eens naar onze heerlijke Kiwi Gold!


Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.


Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Kiwi Green is daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.


Gezonde eigenschappen

De grote hoeveelheid vitamine C in kiwi’s is de belangrijkste oorzaak van zijn voedselrijkdom. Andere belangrijke voedingsstoffen zijn vezels, folaat en kalium. De combinatie van al de unieke eigenschappen van kiwi’s levert grote gezondheidsvoordelen op.


Bewaren

Bewaar een gedeelte in de koelkast en vul de fruitschaal geregeld daarvan bij. 


Bereiden

Halveer de kiwi en lepel hem uit of schil de kiwi en snijd hem in plakjes.


Smaak

De groene kiwi's hebben een frisse, zoetzure smaak. 

Feitje

Oorspronkelijk komt de kiwi uit China. In Nieuw Zeeland kreeg deze zoete vrucht de naam kiwi, omdat het lijf van de daar toen wonende loopvogel lijkt op deze harige vrucht. De oorspronkelijke naam van de kiwi was Chinese kruisbes.


Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.

--> --> --> -->