Cherimoya
Muskaat druiven
Piel de Sapo
Aardbeien topklasse (per doos à 500 gram)
Kastanje champignons (doosje à 250 gram)
Laetitia pruimen
Tamarillo
Bosuien
Bloemkool middelgroot - groot
Witlof
Mangistan
Pink Lady
Suikermais
Krieltjes geschrapt (per zak à 600 gram)
Sperziebonen
Avocado
Roerbakgroente
Citroenen
Witte uien
Dadels verpakt
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks heerlijke Honingtomaten bestellen. Deze honingtomaten die u bij Groentebroer.nl kunt bestellen is het paradepaardje van kwekerij Looije uit het Westland. De honingtomaat is, zoals zijn naam al doet vermoeden, heerlijk zoet en deze is exclusief te koop bij de specialist. Deze smakelijke tomaatjes zijn verkozen tot lekkerste tomaat van Nederland en dat is volgens ons meer dan terecht.

Bestel u honingtomaatjes bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 2 trosjes honingtomaten of 700 gram. Zo werken we samen tegen voedselverspilling.

 

Kunt u het product wat u zoekt niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op.

 

 

Smaak

De honingtomaat is, zoals zijn naam al doet vermoeden, zoet van smaak. Deze dieprode tomaten zijn een unieke groentesnack met een uitzonderlijke smaak. De honingtomaat geeft een frisse smaak, vrijwel direct gevolgd door het subtiele honingzoet waaraan de kruidige tomaat haar naam heeft te danken.

De tomaat is geweldig om uit het vuistje te eten, heerlijk in de oven en lekker zoet door de salade.

 

Bewaren

Om de uitzonderlijk lekkere smaak van deze honingtomaten te behouden is het belangrijk dat deze niet in de koelkast bewaard worden!
Bewaar de honingtomaat in de fruitschaal en laat ze zo lang mogelijk aan het trosje zitten. U kunt ze zo wel een week bewaren.

 

Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Honingtomaten?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.