Ongekend slechts 25 cent - Aubergine
Navel handsinaasappels
Elstar
Conference peren
Radijs
Witte grapefruits
Gele nectarines
Peterseliewortel
Lavas / Maggi (per schaal à 20 gram)
Rauwe honing uit de buurt
Satsuma's
Aardbeien klasse II (per doos à 500 gram)
Finger limes / Kaviaarlimoen
Rodekool gesneden
Exotenmand
Perssinaasappels
Koolraap
Andijvie
Chiquita bananen, klein en groen
Puntpaprika
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij ons kunt u dagelijks de beste Prei online bestellen. De Prei die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een lekkere aromatische, pittige groente met donkergroene bladeren. De schacht voelt stevig aan en is gaaf en fris van kleur. Bestel uw Prei bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 500 gram Prei of 3 stuks. Zo werken we samen tegen voedselverspilling.


Prei behoort tot de lookfamilie, waartoe ook ui, bieslook en knoflook behoren. U kunt bij ons ook gesneden Prei bestellen uit eigen snijkeuken! 


Schoonmaken

Snij iets van de onderkant van de Prei af. Verwijder daarna ook de groene bladeren aan de bovenkant en de buitenste bladeren. U kunt zowel het witte als het groene gedeelte van de Prei gebruiken. Juist in het groene deel zitten de meeste vitaminen en mineralen. Snij de Prei van onderaf in de lengte doormidden. Spel daarna beide helften schoon onder stromend water. Laat de Prei uitlekken in een vergiet en snijd het in grote of kleine stukken. 


Bewaren

Verse Prei kunt u ongeveer 7 dagen bewaren op een koele, droge plaats. 


Bereiden

De kooktijd van Prei is 10-13 minuten. Als u prei roerbakt, doet u dit 2 tot 4 minuten. 


Feitje

Prei werkt vochtafdrijvend en tegelijk ontsmettend. Hierdoor is het eten van prei erg gezond voor de nieren en de rest van de urinewegen. 


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Prei?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.