Clementines
Ongekend slechts 25 cent - Rode spitskool
Spruitjes
Champignons per doosje (250 gram)
Chiquita bananen, groot en groen
Witlof
Chiquita bananen, klein en groen
Rauwkostsalade doosje à 150 gram
Perssinaasappels
Kiwi Gold
Elstar
Avocado
Bospeen
Jazz
Rode paprika
Gele paprika
Mand van toen!
Sperziebonen
Zuurkool uit vat
Komkommers
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Algemeen

Deze roerbakgroente uit eigen keuken is geweldig. 12 soorten groenten in een zak, waaronder prei, peultjes, courgette, paprika's, bonen, peentjes. Vaak ook nog een afwisselende groente erbij zoals pastinaak of verse doperwtjes. 


Benodigd

Dit product is gesneden en gewassen. Inhoud is 400 gram.


------Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks verse Roerbakgroente bestellen. De roerbakgroente van Groentebroer.nl bestaat uit 12 soorten groente waaronder prei, peultjes, courgette, paprika's, bonen, peentjes. Vaak ook nog een afwisselende groente erbij zoals pastinaak of verse doperwtjes. Onze roerbakgroenten zijn gewassen en gesneden. 


Bestel uw roerbakgroente op Groentebroer.nl! Onze verse roerbakgroente wordt geleverd in zakken van 400 gram. 


Groentebroer.nl heeft ook roerbakgroente gericht op de seizoenen. Zo hebben wij een winterroerbakgroente, een lenteroerbakgroente, een herfstroerbakgroente en een zomerroerbakgroente!

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.  
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Smaak

De smaak van de selderij heeft wat weg van peterselie, maar van veel sterker.

 

Gebruik

Het kruid is lekker bij peen, prei, bloemkool, sperziebonen, vis, gehakt. Ook lekker door bami of nasi, maar onmisbaar in groentesoep.

 

Bewaren

Selderij wordt in flinke bossen van meer dan 100 gram geleverd. Met de worteltjes in een laagje water is dit kruid wel een week te bewaren (op een tochtvrije plaats). Invriezen kan ook.

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.