Ananas
Ananas geschild
Avocado
Baby ananas
Boeddha's vinger
Cantaloupe meloen
Carambola
Cherimoya
Galia meloenen
Kaki Persimmon
Kokosnoten
Kumquats
Lychee
Mangistan
Mango
Oogmeloenen
Papaya
Passiefruit
Physalis
Piel de Sapo
Pitahaya
Sharonfruit
Tikal meloenen
Vijgen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks verse Mango bestellen. De mango die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een lichtoranje vrucht met heerlijk sappig vruchtblees. De mango smaakt friszoet en verspreidt een zoete geur. De steenpit zit stevig aan het vruchtvlees vast en is niet eetbaar. Mango's zijn lekker sappig. Bestel uw Mango bij Groentebroer.nl. 

 

Veel mensen vinden Mango het lekkerste fruit op aarde. Helaas worden er veel onrijpe, of veel te vroeg geplukte mango's verkocht. Daardoor denken veel mensen dat ze geen mango lusten. Koop bij Groentebroer.nl een heerlijke mango en overtuig uzelf. 

 

Mango behoort tot de steenvruchten evenals de kersenpruimenabrikozen en perziken

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Smaak

Onze mango's zijn rijp, zonder draderige structuur en ze smaken heerlijk!

 

Gebruik

Binnenin de mango zit een grote, lange, dunne pit. Hij is niet makkelijk schoon te maken. Het makkelijkste is met een punt-mesje eerst de mango te schillen en daarna gewoon stukjes te snijden tot u op de pit komt.

 

Bewaren

De mango bewaart u op de fruitschaal. Als hij lekker zacht aanvoelt is de mango lekker om te eten. Een mango is niet snel tė zacht.

 

Feitje

Mango’s bevatten veel vezels en zijn daarmee een superfood voor uw spijsvertering. Als u een mango heeft gegeten, gaan uw darmen flink aan de slag om die vezels te verwerken.

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.