Typ in het veld hierboven je zoekopdracht
Koop Durian online bij de Groente en Fruit Specialist
1 doos - 27,99

Wat is de herkomst van Gesneden durian?

Dit artikel komt uit THAILAND.

Weet je waarom onze klanten Gesneden Durian bij ons kopen?

  • Gesneden durian is weinig vers verkrijgbaar in Nederland en daarom uniek bij Groentebroer.
  • Onze Durian wordt wekelijks vers ingevlogen uit de tropen.
  • Wij bieden 100% garantie op smaak en kwaliteit!

Wat is een Gesneden Durian?

Een durian is een vrucht die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt. De durian staat bekend als de meest stinkende vrucht ter wereld. Ondanks deze geur is de smaak van de durian zoet, een beetje zoals vanillevla. De durian is zwaar en groot; hij kan zo’n 13 kg zwaar worden. Wij verkopen ze gepeld, zonder schil, in doosjes van 500 gram.

Hoe smaakt een Gesneden Durian?

De geur van de durian is vreselijk, maar de smaak van de durian wordt door liefhebbers erg gewaardeerd. De durian is zoet zoals banaan, maar tegelijkertijd ook scherp zoals knoflook of schimmelkaas. De textuur is zacht en roomachtig. 

Let op: Een durian smaakt nooit zoals in het land van origine. Durians die wij moeten invliegen worden eerder geplukt zodat ze de reis kunnen overleven. Dit gaat ten koste van de smaak en sapgehalte. Het fruit uit het vuistje eten is niet echt aan te raden. De durian is wel zeer geschikt om te verwerken in gebak, smoothies, soepen, enzovoorts.

Hoe gebruik je een Gesneden Durian?

Het laten rijpen van een durian is erg lastig. En vanwege de stekels is snijden ook zeker niet makkelijk. Daarom verkopen wij ze gesneden en al. De schil is er af, dus je durian is kant-en-klaar. Je kunt de gesneden durian gebruiken in allerlei gerechten of zelfs voor cake!

Hoe bewaar je een Durian?

Gesneden durian moet in de koelkast worden bewaard. Let op, de kenmerkende geur van de durian is intens. De andere producten in koelkast gaat hier ook naar ruiken. Gebruik daarom de durian zo snel mogelijk.

Koop Gesneden Durian

De lekkerste groenten en fruit koop je bij Groentebroer.nl.
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan je graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie.

Bestel op maat

De kwaliteit van Groentebroer

supersnel = supervers
voor 10:00u besteld = vandaag in huis*

geen vreemde handen
alleen onze medewerkers raken je groenten en fruit aan

90% minder plastic
gewoon zoals vroeger

100% garantie
op smaak en kwaliteit

bestel op maat
tot op de gram nauwkeurig

kies zelf wat je eet
stel heel je pakket zelf samen en voorkom verspilling

Wij zijn vandaag gesloten

Ons familiebedrijf hecht waarde aan de zondag als rustdag.

Naast religieuze reden is de zondag voor ons een dag om uit te rusten en tijd te nemen voor elkaar.
Vanuit onze overtuiging willen wij op zondag geen geld verdienen. Daarom kunt u onze webshop wel bezoeken, maar de bestelfunctionaliteit is uitgeschakeld. Onze recepten en productinformatie zijn gewoon beschikbaar.

Bedankt voor uw begrip. Wij zijn er ons van bewust dat veel mensen het vreemd vinden om op zondag een webshop te sluiten. Het is echter een principe dat wij graag vasthouden, net als wij het principe eerlijk zakendoen nastreven.

Op andere dagen kunt u naar hartenlust bestellen en u mag erop rekenen dat wij onze uiterste best zullen doen om u tevreden te stellen!
Wij zien u morgen of later graag terug!