Typ in het veld hierboven je zoekopdracht
SPANJE

Zwarte knoflook

per stuk 4,99
1 stuk - 4,99

Wat is de herkomst van Zwarte knoflook?

Dit artikel komt uit SPANJE.

Wat is Zwarte Knoflook?

Met zijn zachte smaak, zachte en smeuïge textuur en levendige kleuren, is zwarte knoflook inspirerend en brengt het een nieuwe smaak op tafel. Zwarte knoflook biedt subtiele hints van soja vermengd met de pittige smaak van knoflook. Hierdoor is dit een aantrekkelijke delicatesse en is er bijvoorbeeld een heerlijke knoflooksaus mee te maken. Zwarte knoflook wordt gemaakt door de standaard knoflook-bol door middel van een zorgvuldig gecontroleerd vocht en verwarming proces te fermenteren in enkele weken. De suikers en aminozuren reageren en maken samen melanoidine - die verantwoordelijk is voor de rijke zwarte kleur. Zwarte knoflook is gezonder dan de witte vanwege de dubbele hoeveelheid antioxidanten, het heeft geen toevoegingen, is laag in vet, rijk aan natuurlijke suikers en laat geen spoor van geur of slechte adem achter.

Hoe gebruik je Zwarte Knoflook?

De zwarte knoflook is door het fermentatieproces zacht, smeuïg en zwart geworden. De knoflook kan, omdat hij zo zacht is, niet gebruikt worden om te persen. Je gebruikt de knoflook het beste, door hem voor gebruik te prakken. Van zwarte knoflook kun je lekkere sauzen maken.

Hoe bewaar je Zwarte Knoflook?

De zwarte knoflook blijft in een gesloten zak een jaar goed. Een geopende zak is nog 4 weken buiten de koelkast goed. 

Let op!

De zwarte knoflook is van binnen zwart en is zacht en smeuïg. Om deze reden wordt vaak gedacht dat de knoflook niet meer  te gebruiken is. Dit is echter niet het geval, de zwarte knoflook is door het fermentatieproces zwart en zacht geworden. Je kunt de zwarte knoflook het beste prakken voor gebruik.

Bestel Zwarte Knoflook

De lekkerste zwarte knoflook koop je bij Groentebroer.nl.
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan je graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie.
De kwaliteit van Groentebroer

supersnel = supervers
voor 10:00u besteld = vandaag in huis*

geen vreemde handen
alleen onze medewerkers raken je groenten en fruit aan

90% minder plastic
gewoon zoals vroeger

100% garantie
op smaak en kwaliteit

bestel op maat
tot op de gram nauwkeurig

kies zelf wat je eet
stel heel je pakket zelf samen en voorkom verspilling