Rode paprika
Broccoli
Navel handsinaasappels
Komkommers
Sperziebonen
Citroenen
Conference peren
Prei
Gele Winterpeen
Chiquita bananen, groot en groen
Clementines Afourer
Munt (grote bos à 75 gram)
Gekookte bietjes
Ananas geschild
Kanzi
Champignons per doosje (250 gram)
Spinazie
Avocado
Witte pitloze druiven
Mango
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks verse Spinazie bestellen. De Spinazie die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een verse, donkergroene, frisse bladgroente met malse blaadjes en een volle smaak!. Bestel uw Spinazie bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Zo werken we samen tegen voedselverspilling.

 

Spinazie kunt u roerbakken of koken. Kleine blaadjes kunt u trouwens ook lekker verwerken door een salade. 


Gezonde eigenschappen

Snij Spinazie is rijk aan vitamine A, E en C. Ook bevat spinazie chlorofyl, zwavel, chloor en ijzer.  Maar Spinazie bevat minder ijzer dan vaak gedacht wordt.  


Bewaren

Verse Spinazie kunt u het beste op de dag van de aankoop opeten. Als dat niet lukt kunt u Spinazie het beste bewaren in de groentela van de koelkast. Dit kan ongeveer 1 tot 2 dagen. Als u Spinazie langer wil bewaren moet u de Spinazie invriezen. Voor u Spinazie invriest, blancheert u de groente twee minuten. In een goed gesloten zak/bak kun u hem zo twaalf maanden bewaren.


Bereiden

Om te wokken heeft u ca. 200 gram per persoon nodig. Om te koken rekent u op 400 gram per persoon, want het slinkt enorm. 

Was de Spinazie, kook met aanhangend vocht in een grote pan zonder extra water toe te voegen. 

Spinazie kunt u het beste niet snijden. De groente wordt hierdoor bederfelijk en verliest zijn voedingsstoffen. Even laten uitlekken in een vergiet en vervolgens met aanhangend water, zonder extra water toe te voegen, in enkele minuten koken.


Feitje

Stripfiguur Popeye drukt een blik Spinazie open, giet het groene goedje naar binnen en zijn spierballen ploffen bijna uit elkaar. De tekenaar van Popeye dacht dat in deze groente veel van het mineraal ijzer zat waarvan je heel sterk zou worden. Maar wat bleek? In Spinazie zit helemaal niet zo veel ijzer. En het zijn juist eiwitten die je spieren sterk maken. Die haal je wel uit Spinazie, maar niet zo veel.


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Spinazie?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.