Coeur de boeuf
Honingtomaten
Intense tomaten
JOYN - tomaten
Pomodori trostomaten
RedStar Romantic tomaatjes
Snoeptomaatjes
Tomberries geel
Tomberries rood
Trostomaten
Vleestomaten
Soeptomaten per doos à 5 kilo
Verpakte tomaatjes (per beker à 250 gram)
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Weet u waarom onze klanten Trostomaten bij ons kopen?
1.
Onze trostomaten zijn op smaak én kwaliteit ingekocht.
2.
Wat vanochtend op de veiling gekocht is, leveren wij vandaag nog bij u thuis. Onze Trostomaten zijn dus verser dan van de supermarkt.
3.
Wij bieden 100% garantie op smaak en kwaliteit!
 

Wat zijn trostomaten?

Trostomaten zijn een sappige, smaakvolle soort Tomaat. Doordat Trostomaten nog aan de tros zitten blijven ze langer vers. Uit het steeltje halen de Tomaten nog voedingsstoffen.
Bestel uw Trostomaten bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 20 stuks Trostomaten of 3 kilo. Zo werken samen tegen voedselverspilling. 
 

Hoe smaken Trostomaten?

Trostomaten hebben een friszoete smaak waardoor deze trostomaten vaak worden gebruikt als basis voor een soep of saus. Maar ook op een sandwich of door een salade is deze tomaat heerlijk. Hou er wel rekening mee dat een Trostomaat veel sap bevat. 

Hoe bewaart u Trostomaten?

Bewaar de Trostomaten voorkeur niet te warm en niet te koud. Gewoon op de fruitschaal, uit de zon. Zo blijven ze nog 5 dagen goed. De Trostomaat haalt nog voeding uit het takje. Daarom blijft de Trostomaat lekkerder en is hij beter houdbaar.
 

Bestellen op Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.
 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze Trostomaten zijn daarom niet verpakt in plastic.
Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.
 

Bezorgen of Ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.
Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.
 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.
klik hier voor onze contactinformatie.