Ananas
Ananas geschild
Avocado
Baby ananas
Boeddha's vinger
Cantaloupe meloen
Carambola
Cherimoya
Dino meloen
Galia meloenen
Kaki Persimmon
Kokosnoten
Kumquats
Lychee
Mangistan
Mango
Mango by air - eetrijp
Oogmeloenen
Papaya
Passiefruit
Physalis (doosje à 50 gram)
Piel de Sapo
Pitahaya
Sharonfruit
Tikal meloenen
Turbana Bananen
Vijgen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks de beste en lekkerste Avocado kopen. De avocado die u bij Groentebroer.nl koopt is peervormig en heeft een bobbelige schil. Het vruchtvlees van de avocado is licht groen en heeft een crème achtige structuur. In het midden van de avocado zit een niet eetbare pit. De avocado's die u bij Groentebroer.nl kunt kopen zijn eetrijp!

 

Er bestaan verschillende rassen van de avocado. Het ras wat verkocht wordt door Groentebroer.nl is het 'Hass' ras. Deze avocado heeft een licht gebobbelde schil en verkleurt tijdens het rijpingsproces van groen naar zwart.


Kunt u het product wat u zoekt niet vinden op Groentebroer.nl? Neem dan hier contact met ons op.
 

Kopen

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 
Inkoop op smaak heet dat.

 

Kwaliteit

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.
En dat kunnen wij bewijzen ook. Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

90% minder plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt. Onze avocado's zijn daarom niet verpakt in plastic.

Ook onze verzendverpakking is plasticvrij.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn! Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!
Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam. Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan. 

 

Gezonde eigenschappen

Avocado bevat eiwitten, gezonde vetten en varotenoiden, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en bevat ook een redelijke hoeveelheid kalium, wat weer heel goed is voor het hart en een hoge bloeddruk tegengaat. Verder zitten avocado's vol vitamines en mineralen als vitamine B1, B6, B2 en B11.

 

Bewaren

Gemiddeld genomen zijn avocado's één tot drie dagen houdbaar na aanschaf. Het beste is om deze vrucht te bewaren in een voorraadkast op ongeveer 12 tot 15 graden. 

 

Smaak

Deze avocado heeft een bruine schil en is heerlijk romig!

 

Feitje

Op de Antillen werd van guacamole en alcohol een geel drankje gemaakt en dat werd door de zeevaarders mee terug genomen naar Nederland. Omdat hier geen avocado's te vinden waren hebben ze de avocado vervangen door eieren om de zelfde kleur te behouden, en toen was de advocaat geboren.

 

Vragen

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie.