Ananas
Ananas geschild
Avocado
Baby ananas
Buddha's vinger
Cantaloupe meloen
Carambola
Charantais meloenen
Cherimoya
Galia meloenen
Gele Pitahaya
Guanabana
Kaki Persimmon
Kiwano
Kokosnoten
Kumquats
Lychee
Mangistan
Mango
Mango by air - eetrijp
Papaya Formosa
Passiefruit
Physalis (doosje à 100 gram)
Piel de Sapo
Pitahaya
Rambutan
Rode Pitahaya
Tamarillo
Tikal meloenen
Turbana Bananen
Vijgen
Dino meloen
Jackfruit
Oogmeloenen
Sharonfruit
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen 
Verse vijgen kunnen uit de hand gegeten worden. Ze moeten wel even geschild worden.

Smaak 
Vijgen zijn zoet en aromatisch. Daarom zijn ze lekker te combineren met een hartige tegenhanger zoals rauwe ham, gorgonzola of geitenkaas.

Gebruik 
Snijd de vruchten in de lengte in kwarten. Pel de vruchten nu. Trek de schil van boven (het dunne gedeelte) naar beneden van de vrucht af. Het binnenste van de vrucht laat nu los en je hebt mooie partjes vijgenvruchtvlees.

Bewaren
Verse vijgen moeten koel en droog bewaard worden. Ze moeten binnen 4 dagen gegeten worden.