Typ in het veld hierboven je zoekopdracht
Koop Pepino Online | Pepino Bestellen bij de Specialist
COLOMBIA

Pepino

per stuk 3,99
1 stuk - 3,99

Wat is de herkomst van Pepino?

Dit artikel komt uit COLOMBIA.

Waarom onze klanten Pepino bij ons kopen?

  • Pepino heeft een frisse smaak met een hint van meloen en peer. 
  • Eet pepino als een lekker fris en zomers tussendoortje!
  • Pepino is lekker te combineren met vis en lekker op de grill.

Wat zijn Pepino's?

Een pepino, ook wel Boommeloen of Meloenpeer genoemd is een gele, ovaalvormige vrucht ongeveer net zo groot als een appel. Van origine komt de pepino uit de hooglanden van Peru en Ecuador, waar de vrucht ook wordt gegeten door de lokale bevolking. De schil en de zaden van de pepino worden niet gegeten. Pepino is vanbinnen opgebouwd als een meloen, met veel sappig vruchtvlees.

Hoe smaken ze?

Een pepino heeft een zoete, frisse smaak, echt zomers. De smaak van de pepino gaat richting meloen en peer.  Een rijpe pepino is lekker sappig.

Hoe gebruik je ze?

Je kan het ruiken als de pepino rijp is: dan ruikt hij lekker aromatisch. Snij de pepino doormidden en verwijder de pitjes. Je kunt nu het vruchtvlees uitlepelen of in plakjes snijden. De pepino kan gebruikt worden in salades, en is ook heel goed gebakken te combineren met vis. Maar meestal wordt de pepino gewoon uit het vuistje gegeten: van zichzelf is de pepino al lekker genoeg!

Hoe bewaar je ze?

In de koelkast blijven pepino's het langst goed, wel 2 weken! Maar wil je de pepino wat sneller laten rijpen, leg hem dan op de fruitschaal.

Bestel Pepino's

De lekkerste groenten en fruit koop je bij Groentebroer.nl. 
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Pepino of over ons? Neem dan contact op met Groentebroer.nl. Klik hier voor onze contactinformatie.

Bestel op maat

De kwaliteit van Groentebroer

supersnel = supervers
voor 10:00u besteld = vandaag in huis*

geen vreemde handen
alleen onze medewerkers raken je groenten en fruit aan

90% minder plastic
gewoon zoals vroeger

100% garantie
op smaak en kwaliteit

bestel op maat
tot op de gram nauwkeurig

kies zelf wat je eet
stel heel je pakket zelf samen en voorkom verspilling

Wij zijn vandaag gesloten

Ons familiebedrijf hecht waarde aan de zondag als rustdag.

Naast religieuze reden is de zondag voor ons een dag om uit te rusten en tijd te nemen voor elkaar.
Vanuit onze overtuiging willen wij op zondag geen geld verdienen. Daarom kunt u onze webshop wel bezoeken, maar de bestelfunctionaliteit is uitgeschakeld. Onze recepten en productinformatie zijn gewoon beschikbaar.

Bedankt voor uw begrip. Wij zijn er ons van bewust dat veel mensen het vreemd vinden om op zondag een webshop te sluiten. Het is echter een principe dat wij graag vasthouden, net als wij het principe eerlijk zakendoen nastreven.

Op andere dagen kunt u naar hartenlust bestellen en u mag erop rekenen dat wij onze uiterste best zullen doen om u tevreden te stellen!
Wij zien u morgen of later graag terug!