Typ in het veld hierboven je zoekopdracht
Bestel Gesneden Jackfruit Online Bij De Fruit Specialist
MEXICO

Gesneden jackfruit

per kg 23,99
aanbieding
1 kg - 23,99

Wat is de herkomst van Gesneden jackfruit?

Dit artikel komt uit MEXICO.

Waarom onze klanten Jackfruit bij ons kopen?

  • Jackfruit is populair als vleesvervanger voor bijvoorbeeld pulled pork.
  • Deze gigantische vrucht is vaak te groot, daarom snijden wij hem vers per kilo.
  • Jackfruit heeft een lichtzoete smaak en een verfijnde, draadjesachtige structuur.


Wat is Jackfruit?

Jackfruit is een van de grootste vruchten ter wereld. Het heeft geel vruchtvlees dat in compartimenten is verdeeld. Vergelijk het met een granaatappel, maar dan met grote stukken vruchtvlees. Een rijpe jackfruit smaak zoet, maar de jackfruit wordt vaker onrijp gebruikt. Onrijp is de structuur van jackfruit precies zoals dat van gestoofd vlees. En dat zorgt ervoor dat jackfruit een lekkere, verse vleesvervanger is!

Hoe smaakt het?

Jackfruit kan rijp en onrijp worden gegeten. Rijpe jackfruit smaakt zoet en naar een combinatie van ananas, mango en appel. Onrijpe jackfruit heeft een neutrale smaak maar laat zich gemakkelijk marineren. De structuur van een jackfruit komt erg overeen met draadjesvlees. 

Hoe gebruik je het?

Jackfruit is bekend als vleesvervanger voor een broodje pulled pork, voor stoofpotjes of in taco’s. Zoals bij veel recepten, geldt ook voor jackfruit dat smaakmakers een gerecht maken. Stoof jackfruit dus ongeveer 45 tot 60 minuten met verse kruiden, knoflook en een uitje. Je kunt jackfruit ook een wat hardere structuur laten houden door het pas later toe te voegen. Lekker voor door de pasta bijvoorbeeld.

Let op!

De aanvoer van de jackfruit vruchten is zeer onvoorspelbaar.

Het kan zijn dat je levering een dag, of twee dagen later geleverd wordt. 

Hoe bewaar je Jackfruit?

Stukjes aangesneden jackfruit kan je in de koelkast in plastic folie of bakjes bewaren. Je kunt jackfruit ook invriezen, daar wordt de structuur alleen iets zachter van.

Bestel Jackfruit

De lekkerste groenten en fruit koop je bij Groentebroer.nl. 
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Jackfruit online bestellen of over ons? Neem dan contact op met Groentebroer.nl. Klik hier voor onze contactinformatie.

Bestel op maat

De kwaliteit van Groentebroer

supersnel = supervers
voor 10:00u besteld = vandaag in huis*

geen vreemde handen
alleen onze medewerkers raken je groenten en fruit aan

90% minder plastic
gewoon zoals vroeger

100% garantie
op smaak en kwaliteit

bestel op maat
tot op de gram nauwkeurig

kies zelf wat je eet
stel heel je pakket zelf samen en voorkom verspilling

Wij zijn vandaag gesloten

Ons familiebedrijf hecht waarde aan de zondag als rustdag.

Naast religieuze reden is de zondag voor ons een dag om uit te rusten en tijd te nemen voor elkaar.
Vanuit onze overtuiging willen wij op zondag geen geld verdienen. Daarom kunt u onze webshop wel bezoeken, maar de bestelfunctionaliteit is uitgeschakeld. Onze recepten en productinformatie zijn gewoon beschikbaar.

Bedankt voor uw begrip. Wij zijn er ons van bewust dat veel mensen het vreemd vinden om op zondag een webshop te sluiten. Het is echter een principe dat wij graag vasthouden, net als wij het principe eerlijk zakendoen nastreven.

Op andere dagen kunt u naar hartenlust bestellen en u mag erop rekenen dat wij onze uiterste best zullen doen om u tevreden te stellen!
Wij zien u morgen of later graag terug!