Gerookte knoflook
Gerookte knoflook per streng
Lautrec knoflook
Lautrec knoflook per streng
Verse knoflook
Zwarte knoflook
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Kopen

Met zijn zachte smaak, zachte en smeuïge textuur en levendige kleuren, is zwarte knoflook inspirerend en brengt het een nieuwe smaak op tafel. Zwarte knoflook biedt subtiele hints van soja vermengd met de pittige smaak van knoflook. Hierdoor is dit een aantrekkelijke delicatesse en is er bijvoorbeeld een heerlijke knoflooksaus mee te maken. Zwarte knoflook wordt geproduceerd door de standaard knoflook-bol door middel van een zorgvuldig gecontroleerd vocht en verwarming proces te fermenteren in enkele weken. De suikers en aminozuren reageren en produceren samen melanoidine - die verantwoordelijk is voor de rijke zwarte kleur. Zwarte knoflook is gezonder dan de witte vanwege de dubbele hoeveelheid antioxidanten, het heeft geen toevoegingen, is laag in vet, rijk aan natuurlijke suikers en laat geen spoor van geur of slechte adem achter.


Gebruik

De zwarte knoflook is door het fermentatieproces zacht, smeuïg en zwart geworden. De knoflook kan, omdat hij zo zacht is, niet gebruikt worden om te persen. U gebruikt de knoflook het beste, door hem voor gebruik te prakken. 


Bewaren

De zwarte knoflook blijft in een gesloten zak een jaar goed. Een geopende zak is nog 4 weken buiten de koelkast goed. 


Let op!

De zwarte knoflook is van binnen zwart en is zacht en smeuïg. Om deze reden wordt vaak gedacht dat de knoflook niet meer  te gebruiken is. Dit is echter niet het geval, de zwarte knoflook is door het fermentatieproces zwart en zacht geworden. U kunt de zwarte knoflook het beste prakken voor gebruik.


Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.

 

Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Zwarte Knoflook?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.