Aardbeien topklasse (per doos à 500 gram)
Komkommers
Sperziebonen
Ongekend slechts 25 cent - Krop sla
Geschrapt worteltjes (per zakje à 250 gram)
Trostomaten
Kiwi Green
Fruitgroet
Navel handsinaasappels
Champignons per doosje (250 gram)
Bosuien
Rode paprika
Radijs
Taugé
Passiefruit
Lautrec knoflook
Rode bieten
Uien
Rode uien
Mand van toen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Bij Groentebroer.nl kunt u dagelijks verse Broccoli bestellen. De broccoli die u bij Groentebroer.nl kunt kopen is een heerlijke, fris bittere groente. Bestel uw broccoli bij Groentebroer.nl. Onze website is slim. U kunt precies bestellen hoeveel u nodig heeft. Bijvoorbeeld 2 stuks broccoli of 600 gram. Zo werken we samen tegen voedselverspilling. 

 

Broccoli is een koolsoort waarbij het om de bloem of de bloemknop gaat net als bij bloemkool. Broccoli is ook familie van koolsoorten waarbij het blad geconsumeerd wordt zoals boerenkool of spitskool

  

Gezonde eigenschappen

Broccoli bevat veel vitamines en mineralen. De belangrijkste vitaminen in broccoli zijn vitamine C, K, A, en B en broccoli bevat ook mineralen als calcium, magnesium en kalium, evenals sporenelementen als ijzer, zink en koper. Broccoli is een van de gezondste groentes! 

Ook is broccoli een zeer belangrijke bron van sulforafaan. Sulforafaan is een kanker remmende stof. Het is noodzakelijk om broccoli kort te koken en goed te kauwen om zo optimaal te kunnen profiteren van hun kanker werend vermogen. 

 

Bewaren

Groentebroer. Broccoli kunt u het beste bewaren in de groentela van de koelkast. Dit kan ongeveer 3 tot 7 dagen. Broccoli invriezen kan ook. In de vriezer blijven broccolistronken tot 12 maanden goed. 

 

Bereiden

Een portiegrootte is 225-300 gram per persoon. Dat is 1 stronk broccoli per persoon. 

 

Feitje

Broccoli vertraagt het verouderingsproces, maar het is niet de enige groente die dat doet. Ook zijn familieleden als bloemkoolspitskool en spruitjes bevatten deze belangrijke eigenschap. 

 

Kopen bij Groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven.

Inkoop op smaak heet dat.

 

Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook.

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.

 

Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen producten waar het echt niet anders kan, zitten in plastic verpakt.Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis!

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.

 

Meer informatie over Broccoli?

Wilt u meer informatie over ons of onze producten?

Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan u graag te woord.

Klik hier voor onze contactinformatie.