Rodekool is een gladde, donkerrode koolsoort. De kool heeft frisse, donkerrode bladeren en de krop is gesloten.
Rodekool heeft een echte koolsmaak en is de ideale groente voor in stamppotten, salades en stoofschotels.
Om te koken heb je 300 gram per persoon nodig. De kooktijd van de rodekool is afhankelijk van hoe je de kool het liefst eet. Hou je van een knapperige bite, kook de rodekool dan 10 minuten. Als je de kool liever wat zachter hebt kook de kool dan 15 tot 20 minuten.
Let op: snij de rodekool met handschoenen aan, want anders trekt het rode sap in de handen. Geen zin in rodekool snijden? Wij verkopen ook gesneden rodekool.
Een rodekool blijft in de koelkast minstens een week goed.
De lekkerste groenten en fruit koop je bij Groentebroer.nl.
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.
Wil je meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.nl, wij staan je graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie.