Ananas
Ananas geschild
Avocado
Baby ananas
Cantaloupe meloen
Carambola
Charantais smaak-meloenen
Cherimoya / Atemoya
Galia meloenen
Gele Pitahaya
Granaatappel
Guanabana
Guave
Jonge Kokosnoot
Kaki Persimmon
Kokosnoten
Kumquats
Longan
Lucuma
Mangistan
Mango
Mango by air - eetrijp
Papaya Formosa
Passiefruit
Pepino - boommeloen
Physalis (doosje à 100 gram)
Piel de Sapo
Pitahaya
Rambutan
Rode Pitahaya
Salak
Sharonfruit
Tamarillo
Tikal meloenen
Turbana Bananen
Vijgen
Buddha's finger
Dino meloen
Durian
Jackfruit
Kiwano
Lychee
Oogmeloenen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND

Weet u waarom onze klanten Durian bij ons kopen?


1.

Durian is weinig verkrijgbaar in Nederland en daarom uniek bij Groentebroer.


2. 

Wat vanochtend op de veiling gekocht is, leveren wij vandaag nog bij u thuis. Daarom zijn onze groenten en fruit verser dan in de supermarkt.


3.

Wij bieden 100% garantie op smaak en kwaliteit!


Wat is een Durian?

Een Durian is een vrucht die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt. De Durian staat bekend als de meest stinkende vrucht ter wereld. Ondanks deze geur is de smaak van de Durian zoet, een beetje zoals vanillevla. De Durian is zwaar en groot; hij kan zo’n 13 kg zwaar worden. Ze hebben de grootte van een kokosnoot.


Hoe smaakt een Durian?

De geur van de Durian is niet lekker, maar de smaak van de Durian wordt nogal verschillend beschreven. De Durian is zoet zoals banaan, maar tegelijkertijd ook scherp zoals knoflook.  Het is zeker apart en origineel. De textuur is zacht en roomachtig. 


Hoe gebruikt u een Durian?

De Durian is goed los te eten, maar ook bruikbaar door ijs of drankjes. U opent een Durian door met een groot mes door de ster onderop te prikken, en met een handschoen aan of een doek (zodat de stekels geen pijn doen) de vrucht verder open te trekken. In de Durian zitten pitten met het eetbare vruchtvlees eromheen.


Hoe bewaart u een Durian?

Wij raden het aan om een Durian snel te consumeren, vanwege de geur die het verspreid. Leg een Durian niet bij ander voedsel, omdat het voedsel dan de geur van de Durian op zou kunnen nemen.


Kopen op groentebroer.nl

Groentebroer.nl heeft elke dag het grootste assortiment aan lekkere groenten en fruit in huis en kan uit voorraad leveren. Wij kopen dagelijks vers in bij telers en veilingen in de buurt en selecteren ons fruit door het zelf te proeven. 

Inkoop op smaak heet dat.


Garantie

Groentebroer.nl staat al sinds 1932 op de markt. Groentebroer.nl staat al jaren in de top 3 van de verkiezing Beste Groenteman van Nederland. Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat wij echt verstand hebben van groenten en fruit.

En dat kunnen wij bewijzen ook. 

Wij geven namelijk 100% garantie op smaak en kwaliteit.


Plastic

Wij hebben een hekel aan plastic. Groentebroer.nl gebruikt daarom 90% minder plastic dan de supermarkt. Alleen als het echt niet anders kan, zit er plastic in een bestelling.


Bezorgen of ophalen

Wij verkopen alleen groenten en fruit die supervers zijn. Daarom leveren wij supersnel door heel Nederland. Vandaag besteld = vandaag in huis! 

Afhalen is ook mogelijk, gewoon bij ons op het bedrijf in Sint Philipsland of aan de kraam.

Doe de postcodecheck om te zien hoe snel wij bij u leveren of kijk hier waar onze kramen staan.


Meer informatie over Durian?

Wilt u meer informatie over Durian online bestellen of over ons? Neem dan contact op met Groentebroer.nl. Klik hier voor onze contactinformatie.