Abrikozen
Avocado
Blauwe druiven
Dadels verpakt
Gele nectarines
Granaatappel
Granadilla
Mango by air - eetrijp
Meloenencombi (1 stuk zijn 2 meloenen)
Muskaat druiven
Paraguaya / Platte perziken
Passiefruit
Perzik geel
Pruimen
Tikal meloenen
Tropical Delight druiven
Witte nectarines
XXL Medjoul dadels
Anna Spath pruimen
Hollandse blauwe druiven
Hollandse blauwe pruimen
Hollandse kersen
Hollandse muskaat druiven
Jimbee-meloen
Lychee
Opal pruimen
Perzik wit
Platina
Reine Claude
Reine Victoria
Zoete kersen
  • ongeveer
  • ongeveer

Land van herkomst:
NEDERLAND
Algemeen 
Sappige nectarines met wit vruchtvlees.  

Weetje 
Een nectarine is niet gekruist, maar spontaan gegroeid aan een perzikboom. Ineens groeide er een tak met mooie gladde vruchent die minder kwetsbaar bleken dan perziken en die tak is men uiteindelijk gaan enten en telen. Het kan nu nog steeds gebeuren dat er aan een perzikboom plots een tak nectarines groeit.   

Smaak 
Een witte nectarine is sappiger van een geelvlezige, maar ook wat flauwer van smaak. Als hij goed rijp is, laat de pit los.  

Bewaren 
Onrijpe, harde nectarines horen op de fruitschaal. Daar mogen ze nog bijrijpen tot ze wat zachter worden en lekker gaan ruiken. Rijpe vruchten kunnen in de koelkast, maar beter worden ze gelijk opgegeten. Behandel de nectarines wel met zorg, want elke stootplek wordt een bruine beurse plek als de nectarine eenmaal rijp is.